Javno predstavljanje Prometno-edukativne akcije „Sigurno u školu s HAK-om” održano je 22. rujna 2023. na Trgu Dragutina Domjanića u Sesvetama. Akcija je vezana uz početak nove školske godine i namijenjena je djeci u dobi od 5 do 8 godina, njihovim roditeljima, kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti. Vrtićanci i prvašići su na vježbalištu pokazali svoje vještine upravljanja biciklom i koturaljkama.  Realizacijom akcije „Sigurno u školu s HAK-om” želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina, u prometu pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu. Osim, javnog predstavljanja akcije djelatnici Hrvatskog autokluba Auto-kluba „Sesvete“ posjetili su učenike prvih razreda s područja Gradske četvrti Sesvete i OŠ Borovje u Europskom tjednu mobilnosti. Naglasak ovogodišnje akcije je na propisnom i sigurnom korištenju zaštitne opreme za djecu kao sudionike prometa. Djeca su pojedinačno podešavali i koristili zaštitnu kacigu. Nismo zaboravili vježbe kretanja nogostupom i prelazak preko kolnika. Kroz likovne aktivnosti ukazali smo na potrebu da djeca budu vidljiva u prometu. Zahvaljujemo se svima (učiteljima, tetama iz vrtića, profesorima, pedagoginjama,…) koji su omogućili da dostignemo cilj i svrhu akcije.

Idući tečaj počinje u kolovozu.
Nastava prilagođena kandidatima.
Nazovite 01 48 23 546 (AK SESVETE) ili 2000 957 (AK SESVETE 1)

Susjedi od povjerenja.

Vruća ponuda: Otvoren natječaj za prijem u radni odnos – instruktor vožnje (više izvršeitelja); automehaničar – vulkanizer. Čekamo Vašu prijavu.

Od 12. srpnja do 31. srpnja ured u Bjelovarskoj 15a NEĆE izdavati dokumente (međunarodna vozačka dozvola, dozvolu za upravljanje tuđim motornim vozilom u inozemstvu, …). Radno vrijeme ureda na ulaznim vratima na principu dežurstva. Nazovite za dogovor.