O NAMA

O nama

Auto-klub “Sesvete” osnovan je 1974. godine kao Auto-moto društvo “Zanatlija”. Unutar Auto-moto društva “Zanatalija” 1976. godine osniva se autoškola. Od tada autoškola radi uspješno na osposobljavanju kandidata za vozač motornog vozila. Dugogodišnji uspješni rad i naši uvjeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućava najkvalitetnije osposobljavanje za vozače pojedine kategorije motornih vozila.

U autoškoli  “AK Sesvete” obavlja osposobljavanje sedam instruktora vožnje koji raspolažu modernim voznim parkom za sve kategorije mootornih vozila. Autoškola je poznata kvalitetnom radu čiji kandidati uspješno polažu teorijeke i praktične ispite. Nastava se obavlja u suvremeno opremljenoj učionici na suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima. Vozni park redovito se obnavlja i modernizira.

Auto-klub “SESVETE”

Auto-klub “Sesvete” posjeduje ovlaštenja za izdavanje dokumenata: punomoći za upravljanje tuđim vozilom i međunarodnih vozačkih dozvola.

Tehnički dio Auto-kluba “Sesvete” ima suvremeno opremljenu radionicu za brojne dijagnostičke postupke koji su besplatni za članove HAK-a. Za pružanje pomoći na cesti posjedujemo vozila koja omogućavaju otklanjanje kvara na mjestu nastanka ili prevozimo vozilo do radionice gdje je moguće otklonit kvar.  

Dana 28. siječnja 2016. godine Auto-klub “Sesvete” postao je temeljni autoklub u sustavu HAK-a.

POVIJEST I USTROJSTVO

Auto-klub “Sesvete” osnovan je zahvaljujući zanatskoj djelatnosti u našoj sredini koja je imala i svoje udruženje samostalnih zanatlija Sesvete i njihovoj ideji o osnivanju AMD-a  dana 15. prosinca 1974. godine.

Tadašnje Automoto društvo “Zanatlija” imalo je 300 članova.

Vlastitom odlukom 5. siječnja.1976. god. Automoto društvo “Zanatlija” osniva autoškolu.

S demokratskim promjenama mijenja se ustroj i naziv u Auto-klub “Sesvete”  i Autoškola “AK Sesvete”.

Broj članova Auto-kluba “Sesvete” je u stalnom porastu. Članovi su udruženi u neprofitnu udrugu građana koja je osnovana s ciljem ostvarivanja zaštite interesa vozača u cestovnom prometu, motoriziranom turizmu, drugih građana i pravnih osoba te promicanju razvitka i unapređenja prometne kulture i humanijeg međusobnog odnosa svih sudionika u prometu. Uz gore navedeno osposobljava kandidate za vozače motornih vozila.

Svoju redovnu djelatnost temelji na odredbama Statuta Auto-kluba “Sesvete”.

HRVATSKI AUTOKLUB 

AUTO-KLUB "SESVETE"

Adresa: Bjelovarska 15a, 10360 Sesvete

Radionica: Jelkovečka 5 (bivši PP Maksimir)

 

 

 

Telefon: 01/2000 957 (ured autokluba)

01/4823 546 (ured autoškole)

01/2013 901 (tajništvo autokluba)

Fax. 01/2013 900 (ured autokluba)

Fax. 075802468 (ured autoškole)

 

 

 

 

Email autoškole: autoskola@asesvete.tcloud.hr

Email autoklubaak-sesvete@hak.hr

Email ureda autokluba: uredaksesvete@gmail.com

 

 

Radno vrijeme:  pon-čet: 8:00 - 18:00h

Pet: 7:30 - 15:00h

    © Auto-klub Sesvete