www.haksesvete.hr

Kontaktirajte nas na: 01/2000-957 / email: autoskola@asesvete.tcloud.hr

O NAMA

O NAMA

Autoklub Sesvete osnovan je 1974. godine kao Auto-moto društvo "Zanatlija". Unutar Auto-moto društva "Zanatalija" 1976. godine osniva se autoškola. Od tada autoškola radi uspješno na osposobljavanju kandidata za vozač motornog vozila. Dugogodišnji uspješni rad i naši uvjeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućava najkvalitetnije osposobljavanje za vozače pojedine kategorije motornih vozila.

U autoškoli  AK "Sesvete" obavlja osposobljavanje sedam instruktora vožnje koji raspolažu modernim voznim parkom za sve kategorije mootornih vozila. Autoškola je poznata kvalitetnom radu čiji kandidati uspješno polažu teorijeke i praktične ispite. Nastava se obavlja u suvremeno opremljenoj učionici na suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima. Vozni park redovito se obnavlja i modernizira.

Autoklub Sesvete posjeduje ovlaštenja za izdavanje dokumenata: punomoći za upravljanje tuđim vozilom i međunarodnih vozačkih dozvola.

Tehnički dio Autokluba Sesvete ima suvremeno opremljenu radionicu za brojne dijagnostičke postupke koji su besplatni za članove HAK-a. Za pružanje pomoći na cesti posjedujemo vozila koja omogućavaju otklanjanje kvara na mjestu nastanka ili prevozimo vozilo do radionice gdje je moguće otklonit kvar.  

Dana 28. siječnja 2016. godine Autoklub Sesvete postao je temeljni autoklub u sustavu HAK-a. 

 

POVIJEST I USTROJ

Autoklub Sesvete osnovan je zahvaljujući zanatskoj djelatnosti u našoj sredini koja je imala i svoje udruženje samostalnih zanatlija Sesvete i njihovoj ideji o osnivanju AMD-a  dana 15. prosinca 1974. godine.

Tadašnje Automoto društvo "Zanatlija" imalo je 300 članova.

Vlastitom odlukom 5. siječnja.1976. god. Automoto društvo "Zanatlija" osniva autoškolu.

S demokratskim promjenama mijenja se ustroj i naziv u Autoklub Sesvete  i Autoškola AK Sesvete.

Broj članova Autokluba Sesvete je u stalnom porastu. Članovi su udruženi u neprofitnu udrugu građana koja je osnovana s ciljem ostvarivanja zaštite interesa vozača u cestovnom prometu, motoriziranom turizmu, drugih građana i pravnih osoba te promicanju razvitka i unapređenja prometne kulture i humanijeg međusobnog odnosa svih sudionika u prometu. Uz gore navedeno osposobljava kandidate za vozače motornih vozila.

Svoju redovnu djelatnost temelji na odredbama Statuta Autokluba Sesvete.