www.haksesvete.hr

Kontaktirajte nas na: 01/2000-957 / email: autoskola@asesvete.tcloud.hr

Novosti

Kako do vozačke dozvole

Vozački ispit predstavlja jedan od velikih koraka u životu pojedinca, te je za većinu ljudi ogroman trošak kojeg si teško priušte. Za polaganje vozačkog ispita moraju uzeti veoma skupe kredite. Većina nema izbora jer je posjedovanje vozačke dozvole uvjet u svim natječajima za radna mjesta i nužnost u životu suvremenog čovjeka.

Više...

Sigurno u školu s Hrvatskim autoklubom

Oni koji su aktivni na društvenim mrežama (Portal Sesvete danas), oni koji slušaju Radio Martin, oni koji uočavaju plakate, ..., oni koji su primili poziv, te oni koji imaju razvijenu svijest i odgovornost za sigurnost djece u prometu u subotu 9.9.2017. godine u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića nazočili su javnom predstavljanju prometno preventivne akcije Sigurno u školu s Hrvatskim autoklubom u organizaciji Auto-kluba "Sesvete".

Više...

Volite iznenađenja

Ako barem dio života živite u skladu s latinskom izrekom "omnia mea mecum porto" dođite u subotu 9.9.2017. u 10 sati na Trg Dragutina Domjanića u Sesvetama.

smile_iznen

Natječaj automehaničar

Zbog povećanog obima poslova Auto-klub "Sesvete" raspisuje
NATJEČAJ
za radno mjesto
Radnik u automehaničarskoj radionici 

Više...

90 godina

Tajnik Auto-kluba "Sesvete" nazočio je proslavi 90. rođendana Auto-moto kluba "Slavonac". Devedest godina kontinuranog rada jednog kluba znak je da su prvi osnivači te kasnije generacije imale jasan i društveno korisan cilj.

Više...